14. Kids fest od 15. do 21. oktobra u Areni cineplex

U bioskopima Arena Cineplex od 15. do 21. oktobra biće održan četrnaesti po redu dečiji filmski festival Kids fest. Ovaj dečiji festival predstaviće raznovrstan filmski program podeljen u dva programa – KIDS i TEEN. Festival se održava u više od 30 gradova Srbije, a ovogodišnji slogan Kids festa je „Moja filmska zvezda“.
Ambasadorka ovogodišnjeg četrnaestog po redu Kids festa je glumica Mirka Vasiljević, ona je izdvojila neke od njoj omiljenih dečijih filmova na ovom festivalu a to su Brzi Brzić, Big Ferdinand i Aladin 2. Mirka je dodala da će i sama sa svojom decom posetiti Kids fest i na taj način kvalitetno provesti vreme.

Teen program, koji je namenjen omladini uzrasta od 12 do 18 godina obuhvata poučne filmove iz celog sveta. U okviru Kids programa biće prikazano 14 filmova iz Norveške, Češke, Francuske i Nemačke među kojima će se naći priče o neverovatnim putovanjima, prijateljstvu i životinjama.

Među sinhronizovanim filmovima naći će se i animacije poput „Cirklin, Koko i divlji nosorog“, „Kapetan Morten i kraljica paukova“, „Mumini i zimske čarolije“ i mnogi drugi.
Program festivala dostupan je na sajtu www.arenacineplex.com u rubrici „Kids fest 2018“.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde